forum poswiecone grze Shinobi War
http://img50.imageshack.us/img50/6729/i … qw5qk0.gif
Link do Zawodow!!!!!!!!! Pisac tu swoje komentarze!!!!! Bylo losowanie nie bede zmienial nic!!!!!!
Lider
świetnie sam lepiej bym tego nie zrobił:
Uwaga!!!!!!!
Turniej bedzie trwał 2 dni czyli krótko mówiąc, Od godziny 16 odbeda sie wszystkie walki dnia 15.02.2009 roku!
Poźniej gdy bedzie wiadomo kto wygral pierwsze walki gra dalej!! Inni dostaja nagrode pocieszenia w wysokości 100$ !!! Gdy o 16:00 nie bedzie przeciwnika czekamy 10 min!! Atakuje ten który jest po prawej stronie w Tabeli turnieju!!! Wiecej pytan prosze kierowac tutaj!
Lider
moze zeby było sprawiedliwie zrobimy 2 walki kazy po raz atakuje i jeśli ktos zwycięzy 2 razy to przechodzi dalej a jak kazdy bedzie miał po jednym zwycięswie to zrobimy walke nr 3 ostateczną a atakowac bedzie osoba ktora zostanie po prostu wylosowana.
Lider
i w tym potrzebuje waszej pomocy:D za udział musicie zabulic do mnie 500$ zwycięzca turnieju dostaje tytuł honorowego członka moderatora i 10 000 $. Może byc??
kurcze...z tym płaceniem za udzał;/ narazie mamy juz zawodnikow. nastepnym turnieju nich płacom...to i tak jest prubny! a ja moge dac połowe nagrody(to jakby w połowie muj pomysł)
Lider
nie rozumiem mozesz jaśniej??? Bo nie wiem czy nagroda za mała czy ze zrycie ze trzeba płacic( przeciez 500$ to duzo na tą gre nie jest)
Lider
6000$ bede miał jak od wszystkic dostane zapłate a ja dokładam reszte czyli 4000$
Lider
dobra nagrode mozemy zwiększyc do 15 000$ składka po 500$ do mnie